BERENSTERK

OVER BERENSTERKMijn naam is Nelleke Borghols.

Ik ben een gedreven, gemotiveerde, enthousiast meedenkende en meevoelende persoon, die is begaan met het welzijn van de kinderen die ik begeleid. Mijn passie is het werken met kinderen, die met een extra duwtje in de rug beter kunnen functioneren in de groep/klas. Mijn uitdaging is om de begeleiding voor ieder kind op maat te maken.

Ooit ben ik begonnen met de begeleiding en ondersteuning van volwassenen en kinderen in de gehandicaptenzorg. Met de komst van de (voormalige) rugzakjes in het onderwijs, de stap gemaakt naar het begeleiden van kinderen met het Downsyndroom, autisme, spraak-taalproblematiek en een ontwikkelingsachterstand in het reguliere basisonderwijs.

In 2013 heb ik de beslissing genomen om deels voor mijzelf te beginnen met mijn eigen onderneming Berensterk. Binnen Berensterk ligt de focus op het bieden van Rots & Water-trainingen en sociale vaardigheidstrainingen voor kinderen, die behoefte hebben aan ondersteuning en begeleiding op dit gebied. Berensterk is gespecialiseerd in het aanleren en gebruiken van het computerprogramma Sprint+ door kinderen met dyslexie en kinderen die moeite hebben met het lezen van ingewikkelde teksten.

Gecertificeerd Rots & Watertrainer met de specialisatie Schoolbreed.

http://www.rotsenwater.nl

Coach sociale vaardigheden (SoVa) met als leidraad 'zo gaan Sara en Jerom met elkaar om' (midden- en bovenbouw) en 'zo gaan Roos en Tom met elkaar om' (onderbouw).

Gecertificeerd coach 'Ik leer anders'.